Keunggulan Kami

  • Market
    Pasar
    produk urang geus diékspor ka Hongkong, Wétan Tengah, Rusia, Vietnam, Indonesia, Malaysia, Argentina, Kuwait, Amérika jeung saterusna.
  • Team
    Tim
    Kalayan manajemén kelas munggaran, R&D, penjualan sareng tim jasa, rébuan indikator momen beban Crane, anti tabrakan sareng sistem perlindungan zona parantos disayogikeun ka klien domestik sareng luar negeri urang.
  • Certificate
    Sertipikat
    Recen parantos disatujuan ku ISO9001: 2008, ku Sertifikasi Pusat Pengawasan Kualitas Cina Gedong Mesin Konstruksi Urban, ku SGS, Sertifikasi CE sareng seueur patén-patén.

Chengdu Recen Téhnologi Co., Ltd.

Recen lokasina di Kota Chengdu, Propinsi Sichuan Cina, Chengdu Recen Téhnologi Co., Ltd diadegkeun dina 2008. Salaku angkatan munggaran di Cina tina sistem ngawaskeun kaamanan Crane kalawan processor ARM canggih dina harga lumrah, Recen geus disatujuan ku ISO9001: 2008, ku Sertifikasi Pusat Pengawasan Kualitas Cina Gedong Mesin Konstruksi Urban, ku SGS, Sertifikasi CE ogé seueur patén-patén.

Tentang Kami

Ngahubungan

Pikeun kéngingkeun inpormasi téknis langkung seueur, ulah ragu pikeun ngahubungi pikeun bantosan salajengna.Kami resep ngabantosan anjeun dina masalah naon waé.

Jieun Pananya

Bérita paling énggal

  • Keep on new improving for Customer needs
    Recen fokus kana perbaikan terus.Wali pembina salaku misi perusahaan Recen, inovasi R&D pikeun pelanggaran, ngokolakeun daya saing inti salaku pri...
  • For WIRELESS OPERATOR AIDS
    Chengdu Recen Technology promosikeun anemometer nirkabel.Numutkeun David Cao, Présidén Recen, produk urang ngéléhkeun sadaya produk pesaing....
  • Common Causes Of Crane Accidents And How To Prevent it?
    Nyatu beurat konstruksi pagawean sapopoé teu bisa dipigawé ku cara efisien lamun tanpa mobile crane, Crane Crane ect… Kalawan ngembangkeun gancang masarakat, jalma kacida gumantung kana beurat equ ...
  • How to make sure the safety operation of Tower crane
    Dina 9 April 2022, kacilakaan runtuh lumangsung nalika cacakan tower crane di situs konstruksi, sareng korban teu dipikanyaho.Nyimpulkeun panyabab munara cran...