• RC-FS08 Anemometer Wind Speed Indicator 

    RC-FS08 Anemometer Angin Speed ​​Indikator

    Indikator speed angin dirancang kalayan RS485, 4-20mA, DC0-5V jeung métode kaluaran lianna.Éta mangrupikeun sénsor khusus anu dianggo pikeun ngawas laju angin.Indikator tiasa terus-terusan ngawas laju angin, sareng ngarobih laju angin kana RS485, 4-20mA atanapi DC0-5V sareng sinyal sanésna sareng ngirimkeunana kana alat anu aya dina waktos anu sami.

  • RC-A11-II Safe Load moment indicator for Tower crane SLI.

    RC-A11-II Indikator momen Beban Aman pikeun Tower bango SLI.

    Sorotan
    Sistim kaamanan 1.Multifunctional pikeun Tower bango
    2.Large 10 inci Toel layar.
    3.Friendly panganteur lalaki-mesin
    4. Salawasna tiasa unggah Bagan Beban anyar ku USB drive.
    5.Multiple beban grafik bisa unggah dina hiji waktu
    programming 6.Easy of beban grafik dina software komputer.
    test hawa 7.Factory, anti fouling jeung anti korosi.
    Awéwé, Stabil, Gampang calibrate;

  • RC-105 Safe Load Indicator for Mobile Crane

    RC-105 Indikator Beban Aman pikeun Mobile Crane

    Sistem Indikator Beban Aman (SLI) parantos dirarancang pikeun nyayogikeun inpormasi penting anu diperyogikeun pikeun ngoperasikeun mesin dina parameter desain na.Diterapkeun kana alat panyalindungan kaamanan pikeun mesin angkat booming.

  • RC-A11-ll China Load Moment Indicator Anti-collision and Zone Protection System For Cranes CE Certificate

    RC-A11-ll Cina Beban Momen Indikator Anti tabrakan jeung Sistim Protection Zona Pikeun Cranes CE bijil

    Sertipikat CE Sistem Perlindungan Zona Cina, Sistem Pangimeutan Kasalametan, Kami mangrupikeun pasangan anu tiasa dipercaya dina pasar internasional produk urang.Urang difokuskeun nyadiakeun layanan pikeun klien kami salaku unsur konci dina strengthening hubungan jangka panjang urang.Ketersediaan terus-terusan produk kelas luhur dina kombinasi sareng jasa pra- sareng saatos penjualan kami anu saé mastikeun daya saing anu kuat dina pasar anu beuki global.Kami daék cooperate jeung babaturan bisnis ti di imah jeung di mancanagara, pikeun nyieun hiji mangsa nu bakal datang gede.Wilujeng sumping di Didatangan pabrik urang.Ningali maju ka gaduh win-win gawé babarengan sareng anjeun.

  • RC-WJ01 Safe Load Indicator for Excavator

    RC-WJ01 Indikator Beban Aman pikeun Excavator

    LMI excavator mangrupakeun alat kaamanan.Beurat, jangkungna, sareng radius tiasa ditampilkeun sacara real waktos.Nyegah kacilakaan disababkeun ku overloading of excavators.

  • RC-200 Safe Load Indicator for Crawler Crane

    RC-200 Indikator Beban Aman pikeun Crawler Crane

    SLI ngan ukur bantosan operasional anu ngingetkeun operator bango pikeun ngadeukeutan kaayaan kabeungharan anu tiasa nyababkeun karusakan alat sareng personel.Alat éta henteu, sareng henteu kedah, janten pengganti pikeun pertimbangan operator anu saé, pangalaman sareng panggunaan prosedur operasi bango anu aman.

     

  • Ground monitoring system

    Sistim ngawaskeun taneuh

    Sistem ngawaskeun taneuh ngamungkinkeun para staf darat ningali data real-time sareng kaayaan anti tabrakan tina bango menara di kantor.Sistem monitoring taneuh ngandung hardware (kotak kontrol monitoring taneuh, anteneu, 232 ka kabel konversi USB, kabel kakuatan) jeung sistem software.

  • RC-SP Hook monitoring camera system

    Sistim kaméra ngawas RC-SP Hook

    Kaméra nyadiakeun operator bango kalayan monitoring katempo jeung ngaronjat produktivitas.Ningkatkeun kasalametan pagawe nalika ngangkat sareng nurunkeun.

  • RC-A11-II Tower crane Anti-collision, Zone protection system, Load moment

    RC-A11-II Tower bango Anti tabrakan, Sistim panyalindungan Zona, Momen beban

    Pastikeun kasalametan ku ngatur gangguan antara cranes jeung zona halangan jeung loading ditangtoskeun.Éta nunjukkeun sadaya setélan anu mangpaat pikeun nunjukkeun status kerja bango.Gampang pikeun instalasi sareng reliabilitas ngajantenkeun sistem anti tabrakan multiguna.Sistem ieu cocog pikeun sagala jinis sareng merek bango pikeun ngatur situs konstruksi anu gampang.

  • RC-SP-TA Hook Camera System for Tower crane

    RC-SP-TA Hook Sistim kaméra pikeun Tower bango

    RC-SP-TA mangrupahusus dipaké pikeun tower crane real-time tracking hook ku alat videohandapeundigawé.Supadosnyegah bahaya dina operasi hook,nyingkahan zona buta.samentara éta dilengkepanmonitor jauh jeung fungsi manajemén.

  • Absolute encoder Slewing sensor  for Tower crane Anti-collision system

    encoder mutlak Slewing sensor pikeun Tower crane Sistim Anti tabrakan

    Profil: * Absolute Digital Code kabayang.* Setélan EasyPro Software, multi-tujuan, multi-fungsi, langsung pakait jeung sudut multi-péngkolan tunggal, pangukuran panjangna multi-péngkolan.* Setélan arah;posisi prasetél diatur ku garis setting éksternal, instalasi gampang, teu perlu ngarobah.* Dial nilai mutlak internal, nilai digital pinuh, 1/4096FS High linearity, euweuh hawa jeung épék mékanis dina sinyal, sarta gangguan sinyal minimal enol drift Konsumsi ayeuna
  • RC-30 Column type load cell

    RC-30 Kolom tipe beban sél

    Sensor cocog pikeun semén, timbangan platform sareng sistem pangukuran otomatis industri anu sanés pikeun pangukuran beurat.stabilitas komprehensif kuat sarta sealing struktural alus.