• Tower Crane Safety Monitoring

    Pangimeutan Kasalametan Tower Crane

    Chengdu RECEN Co., Ltd. museurkeun kana widang situs konstruksi, saluyu sareng jaman, damel sacara intensif, sareng komitmen pikeun ngawangun platform manajemén situs pinter anu cerdas sareng efisien.Pikeun lila, Hefei Green Energy geus promosi ngembangkeun industri, kalawan ...
    Maca deui
  • RC-A11-Pro system profile

    Propil Sistim RC-A11-Pro

    RC-A11-Pro mangrupakeun produk anyar ditingkatkeun, nu bisa dipaké dina munara cranes.The Sistim terpadu indikator momen beban kalawan anti tabrakan & Sistim panyalindungan zone jeung jauh sistem ngawaskeun online.It nunjukkeun kaayaan kerja nyata waktu munara bango jeung munara bango group. duanana dina menara ...
    Maca deui
  • Long distance, tight relation.

    Jarak jauh, hubungan caket.

    Karek narima poto ti customer tina instalasi on cranes Tower maranéhna.The anti tabrakan jeung sistem zoning canggih Tower crane Indikator moment beban sarta sistem anti tabrakan dipasang dina cranes ti Potain na Liebherr.Kami ngawangun jaringan anu saé anu ngamungkinkeun manajer pikeun mastikeun ...
    Maca deui
  • CHENGDU RECEN TECHNOLOGY

    CHENGDU RECEN téhnologi

    Saha urang?Recen geus fokus dina téhnologi nirkabel pikeun sistem monitoring bango saprak ngadegna taun 2008. Pausahaan boga LMI, LSI, ACD, ngawas taneuh deives jeung suku cadang cranes pikeun pilihan Anjeun, cocog jeung LIUGONG, Todano, SANY, LIUGONG, XCMG , MANISOWIC, LIEBHERR, KOBEL...
    Maca deui
  • Load Sensor

    Sénsor beban

    Chengdu Recen Téhnologi Co., Ltd.Pamakéan transduser ieu henteu dugi ka skala éléktronik.Sajaba ti éta, dipaké dina skala industri, mesin nguji beban, aliran-méteran, jsb A sél beban nyaéta transduser anu garapan pikeun nyieun hiji bandéra listrik anu si ...
    Maca deui
  • Keep on new improving for Customer needs

    Terus ningkatkeun anyar pikeun kabutuhan Pelanggan

    Recen fokus kana perbaikan terus.Wali Pembina salaku misi perusahaan Recen, inovasi R&D pikeun pelanggaran, ngokolakeun daya saing inti salaku prinsip bisnis sareng berorientasi jalma salaku mode manajemén.Pikeun ngembangkeun salaku cross-wilayah sareng perusahaan skala ageung ...
    Maca deui
  • For WIRELESS OPERATOR AIDS

    Pikeun AIDS OPERATOR WIRELESS

    Chengdu Recen Technology promosikeun anemometer nirkabel.Numutkeun David Cao, Présidén Recen, produk urang ngéléhkeun sadaya produk pesaing.Recen geus fokus ...
    Maca deui
  • Common Causes Of Crane Accidents And How To Prevent it?

    Nyababkeun Umum Kacilakaan Crane Sareng Kumaha Nyegahna?

    Nyatu beurat konstruksi pagawean poean teu bisa dipigawé ku cara efisien lamun tanpa mobile bango, Crane Crane ect… Kalawan ngembangkeun gancang masarakat, jalma kacida gumantung kana alat beurat pikeun ngalengkepan karya konstruksi diantara kimia, minyak, gas, wangunan, kincir angin, widang énergi renewable ...
    Maca deui
  • How to make sure the safety operation of Tower crane

    Kumaha mastikeun operasi kaamanan Tower crane

    Dina 9 April 2022, kacilakaan runtuh lumangsung nalika cacakan tower crane di situs konstruksi, sareng korban teu dipikanyaho.Nyimpulkeun panyabab runtuhna tower crane di sakumna dunya, aya 3 aspék utama: 1. Pamasangan sareng pembongkaran tow ...
    Maca deui
  • All under control

    Kabéh dina kontrol

    Nu leuwih anyar, proyék rékayasa pikeun cranes munara geus dilumangsungkeun dina generasi panganyarna tina anti tabrakan jeung sistem panyalindungan aréa RC-AII dilengkepan téhnologi Recen.Ayeuna aya dalapan cranes munara angkat pikeun padamelan éta.Sajumlah ageung jinis bango anu sami nyaéta konsentrasi ...
    Maca deui
  • How Do You Think Of Tower Crane Collapses

    Kumaha Anjeun Mikir Tower Crane Runtuh

    Henteu unggal dinten bango runtuh, tapi nalika bango ragrag, éta tiasa janten kajadian anu maot pikeun anu kalibet. Janten produsén alat kaamanan bango, 2 hal anu kedah diperhatoskeun: Kumaha bango runtuh mangaruhan industri bango?Kumaha carana ngurangan laju kacilakaan?Ieu sababaraha kasus ngeunaan bango ...
    Maca deui
  • New improvement on RC-A11-II Tower crane Anti-collision system

    pamutahiran anyar dina RC-A11-II Tower crane Sistim Anti tabrakan

    RC-A11-II geus jadi mun RC-A11-PRO kalawan sababaraha perbaikan dina sistem.UI anyar dina sababaraha ménu fungsi modifikasi Channel / Master-budak fungsi pilihan Anyar Tipe Data Transceiver pilihan Muti-kanal.Deeply intergrated kalawan fungsi RC-A11-II.Sambungan anu langkung stabil dikoméntar ku c...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2